El món en jocs (Oriol Comas i Coma)

Co-edició en català del llibre “El món en jocs” de l’Oriol Comas i Coma. Aquest llibre és un repàs àgil i didàctic de tots els jocs que es fan i es desfan. Des del joc reial d’Ur al Monopoly. Des dels escacs al Cluedo, des del Serps i escales a l’Uno passant pel Go i l’Scrabble… Segur que un o altre us és familiar. I encara més segur que hi heu jugat almenys una vegada a la vida! Tanmateix, sabem realment d’on provenen? I sobretot, coneixem bé les normes a seguir?

En una emocionant retrospectiva que abasta l’antic Egipte fins als nostres dies, Comas ens descobreix com els jocs més emblemàtics s’han reinventat a través dels segles. Al llarg d’aquest llibre ple d’il·lustracions, aprendrem o farem memòria de com jugar als vostres jocs preferits entenent-ne, d’una vegada per totes, la mecànica! 

Col·laboradors: Editorial Sugaar, Federació Catalana de Jocs, Esports i Deports Tradicionals

Data: Octubre 2023

Pueden adquirirlo por Internet directamente a la Fundación aquí

o bien lo encontrará en las siguientes librerías y tiendas de juegos: (Barcelona:) Documenta, Finestres, JugarXJugar, Kaburi, La Font de Mimir, No llegiu Clot, No llegiu Poblenou, Sendak, Claret, (Figueres:) Bookman, (Terrassa:) La temerària, (Girona:) Les voltes, (Sabadell:) La llar del llibre, (Reus:) Galatea i (Vic:) Muntanya de llibres, entre otras.